Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ViPowER představuje nové produkty

4.8.2006, Marek Štelčík, aktualita
ViPowER představuje nové produkty
Společnost ViPowER představila světu své nové produkty, které spadají do kategorie doplňků u skladování dat. Představeny tak byly například některé kryty pro 3,5“ pevné disky a periférie pro USB 2.0 a SATA/IDE rozhraní. První novinkou je...
Společnost ViPowER představila světu své nové produkty, které spadají do kategorie doplňků u skladování dat. Představeny tak byly například některé kryty pro 3,5“ pevné disky a periférie pro USB 2.0 a SATA/IDE rozhraní. První novinkou je hliníkový kryt, který potom s vaším klasickým diskem slouží jako externí HDD. Jeho modelové číslo je Smart Handy VPAS-3528AS a díky USB rozhraní nabízí podporu pro Plug-n-Play a Hot Swap či implementuje mechanismus aktualizace firmwaru.


Druhou novinkou je VPP5-3528, tedy znovu 3,5“ IDE HDD externí kryt. Opět je plně kompatibilní s rozhraním USB 2.0 a USB 1.1 a ve vyšší verzi nabízí i prvky pro rychlou zálohu a obnovu dat. Představeny byly také modely VPA5-3528B, které nabízejí přímo tlačítko pro rychlou zálohu dat a funkce umožňující obnovu ztracených dat. Model VPA5-35018 pro změnu představuje kryt pro Serial ATA disky. Další varianta VPA-35118 a obecně celá série „Saturn“ představuje hliníkové externí kryty pro síťové použití. Podporují totiž prvky typu sledování teploty či e-SATA + USB 2.0 a SATA redukci.


Co se dalších zařízení týče, tak byla představena také samostatná redukce mezi USB a e-SATA s modelovým číslem VP-9218. Ta podporuje USB bootovací funkci a Plug-n-Play. Druhý model VP-92148 nabízí stejné vlastnosti a představuje převod mezi USB a e-SATA a IDE rozhraní.

$

Poslední novinkou mezi představnými produkty je převod mezi USB a SATA a IDE rozhraním s modelovým číslem VP-94148. O cenách jednotlivých zařízení se nehovoří. Stejně tak dostupnost není doposud známa.

Zdroj: ViPovER