Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Všehochuť 11.1.2002

11.1.2002, Zdeněk Michálek, aktualita
Všehochuť 11.1.2002
Palmy přecházejí na Bluetooth ! Palm oznámil, že se v budoucnu bude kromě IrDA orientovat na Bluetooth přenosy. A co s nimi ? Všechno: synchronizace dat, tisky, připojení do sítě a na Internet. Broadcom, jehož čipy bude Palm využívat, sdělil,...
Palmy přecházejí na Bluetooth !
Palm oznámil, že se v budoucnu bude kromě IrDA orientovat na Bluetooth přenosy. A co s nimi ? Všechno: synchronizace dat, tisky, připojení do sítě a na Internet. Broadcom, jehož čipy bude Palm využívat, sdělil, že zatímco dosud vyrobil a prodal kolem 12 milionů Bluetooth čipů, do roku 2005 očekává, že jejich prodej stoupne na přibližně 780 milionů kusů. Pěkné plány :-)

Palm uvolnil nativní beta verzi Palm Desktopu 4.0 pro Mac OS X. Podle informací na straně s downloadem poskytuje beta verze lepší kompatibilitu, vylepšenou synchronizaci a možnost sdílení informací s aplikacemi vCard a vCal. Navíc soukromé záznamy zůstanou soukromými i po synchronizaci. Program je k dispozici v šesti jazycích: angličtině, japonštině, francouzštině, němčině, italštině a španělštině. Beta verze je rovněž k mání pro Mac OS 9.

Casio BE-300 bude zřejmě první PDA, na kterém poběží nová verze PocketPC - CE.NET
Majitelé Casio BE-300 budou zřejmě mezi prvními šťastnými, kteří budou moci upgradovat OS svých miláčků z Windows CE 3.0 na CE.NET. Mělo by se tak stát v dubnu 2002 za cenu okolo 29USD.

Quake "dvojka" pro Pocket PC se blíží !
Pocket Quake 2 by se měla začít prodávat příští středu. Vše funguje skoro jako na PC - dokonce včetně multiplayeru ! Zkuste se podívat zde. Jsem zvědavý na ty frameraty (počty zobrazených snímků za sekundu), rád porovnám s PC !