Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
reklama

Vybíráme přítelkyni

1.4.2005, Jan Dudek, článek
Vybíráme přítelkyni
Teď si vybereme komponentu, jež je pro život nejdůležitější – přítelkyni. Slečnu, jež vás rozveselí, pohladí a svou krásou okouzlí. Je to mnohem dokonalejší a složitější tvor než jakýkoliv procesor, na druhou stranu je ještě více nevyzpytatelný než desky ECS.
Kapitoly článku:

Jak získat dívku?


Dívku si nejde koupit, musíte ji získat, přesněji ji přinutit, aby se do vás zamilovala. Pokud nehledáte dlouhodobější vztah, stačí, když se vám na ně podaří udělat dojem. Slečny sice velmi rády říkají, jak je pro ně důležitý charakter muže, ale není to zdaleka pravdou. Ženy touží po mužích, kteří mají velké charisma – veledůležité kouzlo osobnosti. Ženy nejdou po penězích, ale spíše po auře bohatých a hlavně úspěšných mužů. Nemusíte být však ani bohatí, ani nějak extrémně kouzelní, abyste dívku získali.

Ano, na překrásné slečny z vysokých kruhů asi nedosáhnete, ale díky tomu, že v České republice je několik stovek tisíc mladých holek, myslím, že byste měli teoreticky najít nějakou, se kterou si navzájem sednete. Podle jednoho průzkumů žije jedinec, který by vám mohl na 100% vyhovovat, v okruhu pěti kilometrů od vašeho bydliště. Možná to některým, kterým se hledáním správného protějšku zdá jako utopie, zdá podivné, ale díky velkému počtu dívek v populaci je toto číslo velmi reálné. Určitě si někteří čtenáři často pohrávali s myšlenkou, že ten pravý protějšek nikdy nenajdou, ale pravda je taková, že každý svůj protějšek, svou partnerku, může najít – stačí jen chtít.


Právě to slovíčko chtít je velmi důležité. Jestli se nesnažíte, tak žádnou holku neulovíte. Nemusíte jít však na plastickou chirurgii či denně strávit 5 hodin v posilovně a potom „ukecávat“ každou holku v okolí pěti kilometrů. Univerzální recept, jak na holky, neexistuje, ale existuje pár věcí, které byste měli splnit:
  • pravidelná hygiena
  • změnit šatník a vizáž, nejlépe si nechat poradit od kamarádek
  • sportujte
  • snažit se být maximálně komunikativní a příjemný
  • zdržte se sexuálních narážek (jak sexistických vtipů či narážek)
  • nebavte se s holkami o procesorech (a podobných komponentech)
  • snažte se být zábavní (nikoliv trapní)

Snažte se hezky vonět a vypadat čistě. Mastné vlasy a velké červené akné není v módě. Nechoďte v košili po tatínkovi či roztrhaném svetru. Přemluvte kamarádku, nejlépe více kamarádek, aby šly s vámi nakupovat oblečení. Je trochu problém, že holkám se libí různé styly. S nakupováním nejvýhodnějšího oblečení vám neporadím, na to jsou určitě experti jiní, pokud však máte peníze, zkuste zajít do nějakých značkových obchodů. Hezké věci mají v obchodech jako je Kenvelo nebo New Yorker. Tím žádnou holku neurazíte. Hodně holkám se dneska líbí tzv. „skejťácké“ oblečení. Na takové oblečení jsou specializované, ale také velmi drahé obchody. Snažte se vystihnout období slev a nebojte se nákupy strávit více času. Ideální částka investována do oblečení je v řádech tisíců korun (ano, za to byste měli novou grafickou kartu).
 

Méně vlasů, více svalů

Běžte k holiči a ostříhejte se, ať vypadáte trošku k světu. Nechte si i od holičky poradit jaký by vám slušel účes. Přesto je volba účesu velmi těžká. Já osobně jsem zatím nedošel k tomu, který mi nejvíc sluší. Zkoušel jsem si dokonce barvit vlasy na modro, ale to se na mě holky spíše koukaly jako na exota. Spíše zachovávejte vlastní barvu. Můžete zkusit i tzv. „dredy“, je to takový zmuchlaný černošský účes vypadající jako vata. Holkám se to líbí, ale ne všem to sluší. Opět nejlépe, když si sestavíte porotu kamarádek, která vám doporučí to, co vám nejvíce sluší. Další řešení, avšak mnohem dražší řešení, je zaplatit si vizážistku.

Snažte se více sportovat, stačí dělat nějaký pohybový sport – jízda na kole, běhání, tenis či squash, ale hlavně pořád neseďte u počítače. Nemusíte být v posilovně a ani nemusíte být fotbalista. Snažte se více času trávit venku. Třeba nějakou slečnu venku potkáte.

Snažte se být více ve společnosti. Zkuste si najít kamarádky. Třeba i na internetu. Ale hlavně komunikujte. Je to základ každého nového navázaného přátelství či vztahu. Komunikace je klíčem ke všemu.


V přítomnosti holek se snažte nebýt zbytečně vulgární a hlavně je neurážejte nějakými sexistickými názory či vtipy. Dívky jsou velmi rozumné, často mnohem rozumnější než muži, a veškeré narážky, například na to, že blondýnky jsou hloupé nebo ženy méněcenné, si příliš berou. Takové urážky mohou často skončit fackou a nehezkými pomluvami. Zde pozor, holky mají jednu nepříjemnou vlastnost – pomlouvat a přebírat informace od jiných. Ty pak zpracují po svém a vytvoří si o vás obrázek ještě dřív, než s nimi přijdete do styku. Proto si dávejte velký pozor na to, jakou máte pověst. Dívky často o všem příliš mluví a o všem až moc přemýšlejí.
 

Což takhle mluvit o sexu?

Dále pozor na sexuální návrhy. Holky mají sex a věci kolem rády stejně jako kluci. Jen se na to dívají z jiného úhlu a k tomu ještě každá úplně jinak. U některých je potřeba být sakra opatrný na slovo (zejména nezkušené panny) a druhé vás zase za neaktivitu rychle opustí. Nejlépe si holku snažte oťukat pár otázkami a pomalu se snažte lehce narážet na sexuální problematiku. Obecně se holky rády o sexu baví, ale musí vám důvěřovat. Kupodivu se často o sexu baví s muži radši než mezi kamarádkami. Je vcelku zajímavé, že dívky se mezi sebou nebaví o přílišných intimnostech. Je to pro ně možná ještě větší tabu než klasický sex.

Při konverzaci s opačným pohlavím se nebavte o počítačích. Zejména ne o hardwaru. Holky to příliš nezajímá. Zatím jsem nepotkal žádnou slečnu, která by svůj procesor doma sama přetaktovala. Počítačovým hrám už rozumějí některé více, ale nikoliv do hloubky. Kupodivu nejčastějším tématem mladých dívek je škola. Pak také sportovní aktivity, opačné pohlaví, láska atp. Nemusíte řešit konkrétní téma, třeba si povídejte s holkami o jejich rodině a úspěších ve škole.

Snažte se být zábavní, ale ne za každou cenu, protože se takové laškování může často zvrhnout k sebe ztrapňování. Snažte se být zábavní třeba nějakými zábavnými zážitky nebo zábavnými skutečnosti (já se vždycky chlubil, že mám 10 morčat, které se mezi sebou neustále páří). Také se nestyďte a hlavně nemlčte. Udržujte stálou konverzaci.



Buďte jedinečný!

A teď nejdůležitější rada – pro holku je neuvěřitelně důležité, aby věděla, že vy jste někdo úplně jedinečný, kterému se žádný nevyrovná. Snažte se být pro ni něčím zajímavý, osobitý – prostě jediný. Nebojte se vykládat o svých úspěších – pracovních, školních či sportovních. Udělejte na holku maximální dojem. Klidně i trošku lžete, ale nepřehánějte to. Dívkám se nelíbí kluci, kteří staví vzdušné zámky a příliš „kecají“.

Nemusí pršet, stačí když bude kapat. To je pravidlo, kterým byste se při seznamování měli řídit. Nemusíte mít za každou cenu holku, někdy je dobrá kamarádka lepší než špatná holka. Snažte se i s kamarádkami udržovat styky. Někdy se z toho časem může vyklubat vztah a jestli ne, tak vám může být v navazování vztahu nápomocná. Jak radami, tak dohozením kamarádek.