Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
reklama

Vybíráme přítelkyni

1.4.2005, Jan Dudek, článek
Vybíráme přítelkyni
Teď si vybereme komponentu, jež je pro život nejdůležitější – přítelkyni. Slečnu, jež vás rozveselí, pohladí a svou krásou okouzlí. Je to mnohem dokonalejší a složitější tvor než jakýkoliv procesor, na druhou stranu je ještě více nevyzpytatelný než desky ECS.
Kapitoly článku:
  1. Vybíráme přítelkyni
  2. Jak získat dívku?
  3. Jak provést první kontakt?

Další kapitola: Jak provést první kontakt?

 
Rozvedli jsme si pár rad, jak být pro ženy zajímavý a jak zvýšit své „akcie“, ale než se můžete pustit do získávání ženských srdcí, tak s ní musíte navázat první kontakt.
 

Internet

Jedna z nejlehčích možností, jak se seznámit. Bohužel je to kupování zajíce v pytli. Nikdy nevíte, kdo na vás ve finále vyskočí, a to i v případě, že vám pošle fotku.

Na různých seznamovacích serverech jsou dívky zastoupeny asi v poměru 1:3. Výborný server na seznamování je chatovací xchat.cz nebo xko.cz. Chce to však hodně času a trpělivosti na seznámení přes takové servery. Dívky jsou zde často jen na skok. Na druhou stranu je jich na xchatu asi nejvíce a okamžitě si s nimi můžete popovídat. Problém xchatu je i výskyt velkého množství „puberťaček“, které na vztah nejsou to pravé ořechové.

Inzerentní servery jako Seznamka.cz jsou dobré pro ty, kteří rádi píšou maily. Chce to velkou trpělivost, ale můžete najít zajímavé a věrné slečny. Seznamování přes inzerát chce hodně času. Doporučuji spíše psát vlastní inzeráty, než na ně odpovídat. Svými inzeráty se snažte dívky maximálně zaujmout, pak budete mít spoustu odpovědí. Neslibujte si však, že každá odpověď bude znamenat možný vztah.


Dalšími možnostmi jsou speciální servery jako libimseti.cz nebo rande.cz, kde najdete více informací a fotky dívek. Osobně jsem se však s žádnou dívkou přes tyto servery neseznámil, ale jak se říká, zkusit se má všechno.

Skvělým nástrojem je i ICQ. Nechte si vyhledat lidi pomocí města (People Search – City) a můžete se seznámit s prima dívkami ze svého okolí. Já jsem si tak udělal desítky kamarádek. Vřele doporučuji. Je to lepší než xchat, na druhou stranu na ICQ není tak velké množství dívek.
 

Seznamování Face 2 Face

Podle mého nejlepší způsob na seznámení, protože poznáte, jaká dívka je, jak vypadá a všechno může jít tak rychle, že další den spolu můžete chodit. Proto se snažte být ve společnosti, mít hodně kamarádek a poznávat pokud možno co nejvíce dívek. Kde je nejlepší příležitost k seznámení? Dobré jsou kluby či některé diskotéky, kde ale můžete slyšet vlastního slova. Posunky dívku nesbalíte.

Výhodou diskoték je velká koncentrace opačného pohlaví na jednom místě. Nebalte holky na veřejných prostranstvích – dívaly by se na vás jako na „úchyla“. Nejlepší a nejpříjemnější je seznamování přes kamarádky, snažte se chodit co nejvíce do společnosti a mít co nejvíce kamarádek. Časem se na vás usměje štěstí.
 

Jak si udržet vztah?

Seznámit se a navázat známost je jedna věc, udržet druhá a mnohem těžší. Chtělo by to jeden speciální článek na toto téma, bohužel mi ho SHW dá tak maximálně příští rok na apríla a tak si dovolím to rychle shrnout. Snažte se udržovat vztah svěží, o všem si povídejte a hlavně se snažte být pro dívku stále ten nejzajímavější a nejvýjimečnější.

V lásce panuje velká konkurence, pokud váš vztah skomírá, tak není problém, aby přišel někdo jiný a vaši slečnu vám přebral. Když však budete pro holku to nejlepší, co může najít, tak se nemusíte bát, že vás opustí. Často se také stává, že vás dívka opustí a vy nevíte proč. Nakonec z ní vypadne, že vás nemiluje. Důvodem je právě absence určitého kouzla, kterou pro dívku máte. Toto charisma je pro vztah extrémně důležité.



Závěr

Přeji vám při hledání dívek hodně štěstí, snad si každý čtenář nějakou do léta najde. Čekají nás krásné letní večery a byla by ukrutná škoda, abychom je trávili sami nebo v mužské společnosti. Možná si někteří stále myslíte, že to bez žen jde, ale vždycky časem zjistíte, že ženskou něhu opravdu potřebujete. Pořád vás to bude zevnitř nahlodávat, dokud nebudete mít jednu dívku, která vás bude mít ráda. Ano, kamarádi s vámi pořádně zapaří, ale něžné pohlazení vám nedají. Ženy jsou úžasné bytosti – ano, dokážou být náladové, nepříjemné, často pomlouvají a nebojí se kluky podrazit – avšak mají v sobě tu něhu, tu krásu, které u mužů nenajdeme.

Jak by řekl klasik – s ženami je život těžký, ale bez nich nesnesitelný. Ať potkáte holku jakoukoliv, tak vězte, že je to stejná lidská bytost jako vy, která má podobné pocity. Ano, jsou holky hezčí, jsou holky méně hezké, ale myslím, že byste měli vybírat, nebo lépe hledat podle toho, která holka k vám více sedí. Nepřeberte! Lepší vrabec v hrsti než holub na střeše. Hodně jarní lásky přeje Honza Dudek :-)

Zdroj fotografií: tvar.idobryden.cz