reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
reklama

Warcraft III: Reforged přijde v lednu

20.12.2019, Jan Vítek, aktualita
Warcraft III: Reforged přijde v lednu
Studio Blizzard ohlásilo titul Warcraft III: Reforged přibližně před rokem a slíbilo, že se fanoušci dočkají v roce 2019. Nakonec to vývojáři nestihnou, ale nenabrali velké zpoždění, neboť datum vypuštění na trh bylo stanoveno na leden. 
Warcraft III: Reforged byl slíben v listopadu minulého roku a my se můžeme těšit na notně vylepšenou grafiku podporující i rozlišení 4K, která využije zbrusu nové modely objektů i postav, ovšem pochopitelně ve stylu původního Warcraft III. 
 
 
Warcraft III přišel na trh už v roce 2002, takže jeho grafické ztvárnění už bylo notně poznamenáno zubem času a hráčům rozmlsaným tím, jak vypadají moderní hry, by už asi moc nelahodila. Jde ovšem o titul, který si připomenutí zaslouží, ostatně to byla první hra ve své sérii, která byla už plně ve 3D a na jejím základě také vznikla Defense of the Ancients (DotA). 
 
V Blizzardu se tak rozhodli pro kompletní oživení jejího zpracování, ovšem s využitím původního obsahu hry včetně datadisku Frozen Throne. To představuje celkem sedm kampaní pro jednoho hráče s více než 60 misemi. 
 
 
Dále byly přepracovány filmové sekvence a jejich dabing byl remasterován a zákazníci nepřijdou ani o online souboje i s využitím map od fanoušků. 
 
Blizzard si ovšem za svou práci řekne 30 dolarů v případě standardní edice a za dalších 10 dolarů získáme Spoils of War s exkluzivními skiny pro multiplayer a bonusy pro World of Warcraft (Meat Wagon) či StarCraft II (noví hrdinové). Pokud si někdo navíc Warcraft III: Reforged předobjedná, dostane možnost se účastnit betatestování multiplayeru a kopii staré verze hry.
 
A to nejdůležitější, na trh tato hra přijde 28. ledna 2020.