Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
2.10.2020, Jáchym Šlik, aktualita
Kvůli příchodu Windows 10X nejspíš Microsoft upraví plány aktualizací pro Windows 10. Od příštího roku by měla vycházet pouze jedna velká aktualizace ročně místo dvou, aby měli vývojáři více času na Windows 10X.
Choakinek (1607) | 2.10.202022:16
Sakra, to jsem byl naivní po přečtení nadpisu, kdy jsem si myslel, že skončí ten neustálý proud nesmyslných záplat, oprav oprav atd. a k updatu bude docházet jen jednou ročně ­(i když by asi bylo únosné i jednou za čtvrtletí­).
Odpovědět2  5
DavidM1 (160) | 3.10.20207:58
Větší pitomost ani napsat nešla že?
Ty ,,nesmyslné,, záplaty každý měsíc je zásadní věc pro bezpečnost a opravy chyb....Žádný OS ani software není bez chyb a čím dříve jsou opraveny tím lépe.
Odpovědět9  2
kra.l (116) | 4.10.20204:44
Tady se nejedná o aktualizace zabezpečení ale celkově nesmyslné aktualizace Windows 10. Za celou dobu co vyšli nepřinesli nic nového. Přidají Windows lidé pak zjistí, že to nikdo nechce smažou to. Podpora telefonu je taky o ničem a nikdo ji nepoužívá. A s každou novou aktualizací jen samé problémy. Zase čekám už půl roku až opravý tisk v síti na jednom z mém PC, na které je připojena po kabelu tiskárna. S příchodem Windows 2004 prostě v síti není. Po zase X hodinách řešení jsem raději vrátil předchozí Windows.
Na mém hlavním PC nefungovala pomalu rok zvuková karta za x tisíc od Creative, které si s tím nevědělo rady. Zvuk na optice 5.1 prostě nešel. Každý den mě to vrtalo hlavou a neustále jsem se tím musel zabývat. Než najednou Microsoft přiznal chybu a to bylo snad po roce.
A takhle je to se vším nebaví mě pořád něco řešit. Problémy se sítí a NAS serverem, který Microsoft zavrhuje nevymyslí ani vyhledávání v síti a přitom ho má už pomalu každý rozumný člověk doma a co teprve firmy. Byl taky problém na pěkně dlouhou dobu.
A to se mě taky na jednom PC stalo, že mě Microsoft aktualizaci nedoporučoval, protože jsem měl CPU naprostou novinku se, kterou jejich aktualizace nepracovala.
Zažil jsem toho už hodně ale jestli přinesl něco nového pro lidi Microsoft tak to teda nevím. Když byli XP a Windows 7 pořád bylo spousty věcí od formátu souboru na disku až po různé nové vzhledy programy atd. Ted není nic.
Jen samé problémy a věci co přidají ihned zakazujeme nebo odinstalováváme.
Microsoft Edge, od kterého jsem čekal spousty se rázem změnil začal se sekat. Oprava byla, ale já už ho více zkoušet nebudu jen všem lidem Microsoft bez zeptání ukradl hesla z Google chrome.
Kdyby tyhle aktualizace nebyli bylo by nám lépe. A né jim dělat ještě testovací ovečky.
Odpovědět3  2
wrah666 (6205) | 4.10.20207:43
Vývoj probíhá v Indii a tím je řečeno vše. 25% obyvatel negramotných, 50% nemá ani záchod. ­(A nejde o to, že nemá, ale oni ani nechápou, k čemu je takový hajzlík. Nebo vůbec základní hygiena..­) Kvalifikace programátora se tam běžně získává tak, že si zaplatíte za falešný diplom a falešné reference.. Na dohled od slavného Tádž Mahalu žije milion lidí ve slumu, hlady, ve vlastních výkalech. Když tam měl přiletět Trump, narychlo postavili stěnu, aby ten humáč nebyl vidět.. Jako ne že by neměli i pár schopných lidí, ale celkově je to příšerný handycap. Až bych řekl, nepřekonatelný. A zrušení placených testerů kvalitě také moc nepomohlo. Dneska se prostě testuje na ostro, na platících zákaznících.
Odpovědět1  3
Choakinek (1607) | 4.10.202012:57
Jako opravdu Microsoft přesunul vývoj Windows z USA do Indie?
Odpovědět0  1
Choakinek (1607) | 4.10.202012:59
Zkus internetový prohlížeč Vivaldi.
Odpovědět0  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.