Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Windows 7 build 7600 není RTM

15.7.2009, Jakub Doležal, aktualita
Windows 7 build 7600 není RTM
Práce na nových Windows 7 se blíží ke konci a většina uživatelů čeká na jeden z posledních buildů před samotným vydáním finální verze. Na chvíli to vypadalo, že onen build koluje ve výměnných sítích. Máme již za sebou Beta, Release Candidate(RC)...
Práce na nových Windows 7 se blíží ke konci a většina uživatelů čeká na jeden z posledních buildů před samotným vydáním finální verze. Na chvíli to vypadalo, že onen build koluje ve výměnných sítích.



Máme již za sebou Beta, Release Candidate(RC) a nyní je na řadě Release to Manufacturing (RTM). V této fázi jsou Windows prakticky hotové a jsou zasílány výrobcům hardware na finální odladění všech ovladačů a aplikací. V případě různých komplikací a problémů se mohou Windows ještě částečně doopravit. Různé zdroje uváděly, že RTM build bude vypuštěn kolem 10. až 13.června. Microsoft využívá pro distribuci k odborníkům TechNet a MSDN, kde se však žádné nové verze neobjevily. Avšak na torrentech se z čistého nebe objevilo sestavení 7600 a to pouze pro 64bitové procesory. První spekulace hovořily o tom, že nový build „utekl“ na výměnné sítě z Číny.

Na většině fór s tématikou nových Windows se tak rozhořely diskuze o pravosti, či nepravosti buildu 7600. Nakonec celý spor rozsekl blogger Brandon LeBlanc, který uvedl, že RTM build ještě není a bude dokončen ke konci tohoto měsíce.

Je však otázkou, zdali není verze 7600 opravdu finální a Microsoft se jen snaží zakrýt skutečnost, že nedokázal ohlídat, aby se nejdříve dostal na jeho distribuční kanály (TechNet, MSDN).

Zdroj: Windowsteamblog.com