Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Xbox Live od 10. listopadu i u nás

13.10.2010, Jan Vítek, aktualita
Xbox Live od 10. listopadu i u nás
Společnost Microsoft oznámila, že na 10. listopadu naplánovala spuštění služby Xbox Live. Nabídnuta bude nejen podpora multiplayerového hraní s hráči z celého světa, jichž je na 21 milionů či přístup k tisícům arkádových her Xbox Live Arcade....
Společnost Microsoft oznámila, že na 10. listopadu naplánovala spuštění služby Xbox Live. Nabídnuta bude nejen podpora multiplayerového hraní s hráči z celého světa, jichž je na 21 milionů či přístup k tisícům arkádových her Xbox Live Arcade.



Dále hráči budou moci využít tituly Games on Demand, které budou k dispozici k okamžitému stažení a stejně tak bude přístupný další obsah, jako kampaně, postavy, předměty nebo mapy již vlastněných her. Uživatelé s již aktivovaným účtem budou moci bezplatně migrovat ze zahraničních verzí na lokální verzi služby Xbox Live, přičemž bude zachován jejich profil s veškerým nastavením i Microsoft body.

Služba bude nabízena ve stříbrné a zlaté variantě. Stříbrné členství využijí hráči ke stahování herních přídavků a multimediálního obsahu a zlatý účet je pro hráče, kteří chtějí porovnat síly s ostatními v multiplayerových hrách i s využitím senzoru Kinect. Videotelefonie pomocí Kinect také bude zpřístupněna jen pro "zlaté" členy.

Zlatý účet vyjde ročně na 1599 Kč (čtvrtletně na 599 Kč), ovšem bude zde promo akce se dvěma měsíci zdarma pro vyzkoušení. Cena oficiálních Microsoft bodů je stanovena na 349 Kč za 800 bodů, resp. 799 Kč za 2100 bodů.

Zdroj: TZ Microsoft