Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Xerox přidává do nabídky další multifunkční zařízení

28.11.2008, Jan Vítek, aktualita
Xerox přidává do nabídky další multifunkční zařízení
Společnost Xerox se přihlásila s novými multifunkčními zařízeními Phaser 3300MFP a WorkCentre 4260MFP. Nejde o zvláště levná řešení, jež by byla vhodná pro každého, protože zmíněný Phaser pořídíme za 12 500 Kč a WorkCentre v základní verzi...
Společnost Xerox se přihlásila s novými multifunkčními zařízeními Phaser 3300MFP a WorkCentre 4260MFP. Nejde o zvláště levná řešení, jež by byla vhodná pro každého, protože zmíněný Phaser pořídíme za 12 500 Kč a WorkCentre v základní verzi za 62 500 Kč s DPH. Co ale tato zařízení nabízí?



Phaser 3300MFP dovoluje tisknout, kopírovat, skenovat a faxovat barevné dokumenty, přičemž při tisku i kopírování nabízí rychlost 30 stránek za minutu. Dále dovoluje ukládat nasnímaná data přímo na USB disk, nebo je uložit na síti a nabízen je rovněž víceúčelový zásobník s kapacitou na 50 listů, do něhož lze vložit širokou škálu papírů o různých gramážích a velikostech od klasických formátů až po pohlednice a využitelný je jistě i automatický oboustranný tisk.

WorkCentre 4260 je určeno pro kanceláře, kde se upotřebí rychlost kopírování až 55 stránek za minutu. Kromě toho jsou zde funkce ID Card Copy pro kopírování obou stran průkazů na jednu stranu, Fax Forward to E-Mail, která hovoří sama za sebe a rovněž i tu je k dispozici automatický oboustranný tisk. Toto WorkCentre umožňuje rovněž více uživatelům tisknout, kopírovat, skenovat a faxovat ve stejnou dobu a pokud se nějaká funkce zastaví, nastoupí Print Around, díky níž budou ostatní úlohy dokončeny. Všechny funkce může uživatel ovládat přes 7" barevný displej.

Obě zařízení jsou již v České republice v prodeji.

Zdroj: TZ Xerox