Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Xerox uvádí velkoformátovou multifunkční tiskárnu Xerox 6279

16.4.2009, Jan Vítek, aktualita
Xerox uvádí velkoformátovou multifunkční tiskárnu Xerox 6279
Společnost Xerox představila svou novou černobílou multifunkční tiskárnu Xerox 6279, která v sobě kombinuje také kopírku a barevný skener. Výrobce u ní vyzdvihuje především ostré výstupy, kompaktní velikost a nízké provozní náklady. Xerox...
Společnost Xerox představila svou novou černobílou multifunkční tiskárnu Xerox 6279, která v sobě kombinuje také kopírku a barevný skener. Výrobce u ní vyzdvihuje především ostré výstupy, kompaktní velikost a nízké provozní náklady.



Xerox 6279 je určen pro tisk technických a architektonických návrhů, elektronických schémat a podobných dokumentů, které vyžadují velkou detailnost. Tiskárna nabízí rychlost sedm až devět stran formátu A1+ za minutu a současně přitom může i skenovat. Nabízeno je přitom rozlišení 600 x 600 dpi.

Jako médium se dají využít až čtyři role papíru o návinu do 200 metrů, nebo se mohou místo toho upotřebit dva automatické zásobníky na archy do formátu A2+ s celkovou kapacitou 1050 listů. K dispozici je rovněž řada konfigurací (modely pouze pro tisk, nebo tisk a kopírování, atd.) a když si vybereme model se skenerem, pak budeme moci skenovat přímo do mail boxů, uploadovat data na FTP servery, nebo je posílat na vzdálené tiskárny. Mezi podporované formáty pak patří PDF, JPEG, DGN, DXF, PCX, EPS.

Objednávky na Xerox 6279 s tiskovým serverem FreeFlow Accxes se začaly přijímat tento měsíc.

Zdroj: TZ Xerox