Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Xerox vylepšuje své tiskárny 4112 a 4127 o možnosti on-line finišování dokumentů

25.6.2008, Jan Vítek, aktualita
Xerox vylepšuje své tiskárny 4112 a 4127 o možnosti on-line finišování dokumentů
Společnost Xerox ohlásila, že vylepšuje své produkční multifunkční tiskárny 4112 a 4127 o nové možnosti on-line finišování dokumentů a pokročilá uživatelská rozhraní. Budeme tedy moci využít funkce na úrovni komerčního tisku pro škálu úloh,...
Společnost Xerox ohlásila, že vylepšuje své produkční multifunkční tiskárny 4112 a 4127 o nové možnosti on-line finišování dokumentů a pokročilá uživatelská rozhraní. Budeme tedy moci využít funkce na úrovni komerčního tisku pro škálu úloh, jako vytváření pracovních sešitů, manuálů, brožur nebo tisk fakturací a výkazů.



Systémy 4112 a 4127 tisknou 110, respektive 125 stránek za minutu a mohou posloužit malým rychlotiskárnám, vzdělávacím institucím, zdravotnickým zařízením nebo komerčním tiskárnám. Xerox 4112 přitom jako model nižší třídy využívá platformu EIP (Extensible Interface Platform), díky které mohou vývojáři softwaru a partneři vytvářet serverové aplikace pro tuto tiskárnu a také upravovat rozhraní dotykové obrazovky.

Nové SW aktualizace zahrnují rozšířenou funkci programování stránkových výjimek pro programování úloh přímo v uživatelském rozhraní, dále možnost prohlížení a úprav uložených souborů před tiskem, funkci kopírování a ukládání nastavení a úloh, vzdálené služby (automatické počítadlo pro přesnou fakturaci), volitelnou sadu PDF a plnobarevné skenování dokumentů rychlostí až 100 snímků za minutu.

Xerox bude na inovované systémy 4112 a 4127 přijímat objednávky od července 2008.

Zdroj: TZ Xerox