Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
7.6.2023, Milan Šurkala, aktualita
Sociální síť YouTube upravuje některé své podmínky ohledně zakázaných témat, které se týkaly předešlých prezidentských voleb v USA. Má jít nejen o ty v roce 2020, ale i o ty předešlé. Bojovníci proti dezinformacím to nesou nelibě.
Choakinek (1607) | 10.6.202315:26
Však přeci podstatou demokratické diskuze je proti dezinformaci vytáhnout neprůstřelné důkazy, že jde o dezinformaci. Tak její význam zanikne.

Zákazy ­(mazání apod.­) dezinformací akorát zpochybňují demokratickou diskuzi a protože je demokratická diskuze alfou omegou demokracie, tak logicky zpochybňují demokracii jako takovou.
Odpovědět0  1
Bison (877) | 7.6.202317:10
Ak uvážime, že najviac klamú politici ktorý kandidujú vo voľbách tak je to groteska, nedá sa viac klamať ani podvádzať ako to robia práve politici ktorý túžia po moci a peniazoch, o nič viac im nejde. Ak znegujeme vyhlásenie politika máme pravdu ako vyšitú a nie je potrebné k tomu viac nič dodávať. Mnohý politici by mali po tých klamstvách odvisnúť a bolo by to priateľské gesto voči nim.
Odpovědět3  1
Anup (22) | 7.6.202314:33
No co jsem videl tak ono to s tim rozvolnenim neni tak zhave jak to vypada
Co je povolene je rict ze volby byly zfalsovany, ukradeny apod, ale porad neni uvolnen zakaz na popis toho jak k tomu doslo, takze porad nelze zpochybnovat volebni integritu nekterych metod ­(napr v americe celkem snadno manipulovatelnych korespondencnich hlasu, ktere mimochodem byly soucasti mnoha uspesnych soudnich sporu ohledne manipulace voleb, ale z nejakeho duvodu pro prezidentske je jakakoliv pochybnost u nich zakazana, pripadne oblibene chyby v registrovani listku volebnimi stroji ­- to sice nebylo prokazane ve vyznamnem rozsahu, ale ten zakaz o tom mluvit byl a porad je­), procesu scitani ­(pripady typu pozorovatele nesmeli byt bliz nez 10m od pocitajicich apod­), nebo jakekoliv dalsi sporne body ­(hlasovani lidi co zmenilli bydliste do jineho statu, podezreni na hlasovani za mrtve,... Ono to je dost casto spojene s tim korespondencnim hlasovanim, osobne se tohle moc nedeje protoze tam jaksi jsou kontroly totoznosti­).

Tohle je jen marketingovy tah, predtim ti co zpochybnovali cokoliv ohledne voleb mohli neprimo ukazat na to ze ­'proc se o tom teda nesmi ani mluvit?­', ted nemuzou ukazat na to ze zpochybnovani vysledku je zakazano, ale nemuzou ani rict jakym zpusobem k nejake manipulaci melo dojit.
Odpovědět0  1
Jardadoma (1546) | 7.6.202314:33
A v roce 2030 přestanou mazat příspěvky k rabování obchodů po smrti G.Floyda.
Odpovědět0  0
Pavel Matějka (1648) | 7.6.202310:30
A před dalšími presidentskými volbami zase začne.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.