Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
6.9.2024, Milan Šurkala, aktualita
YouTube upravuje své vlastnosti v souvislosti s mladistvými. Těm totiž přestane doporučovat videa o fitness a idealizování určitých typů těla, dále umožní jejich rodičům, aby měli dozor nad jejich youtuberskou kariérou.
Lukáš Petříček (297) | 9.9.202410:08
To je imho špatné rozhodnutí, prej závist a deprese, no lol vločky. Jasně, většina influencerů sype a nastavuje absurdní očekávání začínajících cvičenců, kteří se pak honí roky za falešnými sny, případně spadnou také do toho sypání. Vtip je v tom že instagram i youtube vytváří svoji realitu a zvláštní sociální­/uživatelské bubliny, ale to se netýká jen fitness. Zákaz je to absurdní a není normální být tlustý, ev. vyžraný vepř. Mít nějakou základní fyzičku je třeba a o to víc v dnešní době. Mám zvláštní pocit, že někdo chce vytvořit další zákazníky farma lobby. Už bych tam očekával jen reklamu na ­"žerte brouky­". Osobně chápu potlačování videí o sypání apod. ale tohle je opravdu nesmysl. Tak se asi časem sejdem na rumble, odysee nebo třeba x. ;­-)
Odpovědět1  0
unreall (534) | 7.9.20247:47
A dopadne to presne tak, ako dopadla napr. prohibícia. Pôvodne dobre myslený zákon sa stal hnacím motorom rozvoja zločinu vo veľkom.

Zapadne hodnoty sú pre nás prospešné a vždy boli, ale niektoré veci začínajú byt už fakt postavené na hlavu. Nemám nič proti multikultúre, ale ak sa to deje účelne a násilne, tak to fungovať, ako sa zamýšľa, opäť nebude.
Paradoxne mi nikdy vo filmoch nevadili herci inej etnicity, vlastne na tom komu ani nemá čo vadiť! Lenže dnes je to tak citeľne nasilu namixovane, aby sa pomaly nikto neurazil, až je z toho fakt na grc.

Nikdy mi neprekážali homosexuáli, ale dnes sa v každom druhom seriály skôr či neskôr objaví nejaký podobny vzťah, ako keby bola nutnosť “neuraziť” nejakú menšinu. Byt teploš proste neni normálne, deje sa to, akceptujem to, je to priroda a keď sa ona nejak rozhodne, ťažko môže úbohý človiečik zasahovať do jej práce, ale prečo sa väčšina musí do boha pozerať na maniere menšiny? Medzi akceptovaním a vnucovaním je zásadný rozdiel.

To isté platí o primitívnych názoroch o tom, ako sa tučný človek nemá za seba hanbiť a že je v poriadku, ako vyzerá. No, je to v prvom rade každého vec, ako chce vyzerať, ale prečo zase do boha tvrdia, že je to normálne?! Čo je normálne na nadváhe, ktorou trpí celé telo a zdravie jedinca. Fyziológia ľudského tela ma nejaké svoje dané proporcie a všetko príliš nad rámec, proste neni úplne ok a je lepšie, ak s tým niečo človek robí realne a prestane si len ukludnovať myseľ názormi o tom, ako sa za seba nemusí vôbec hanbiť, alebo nebodaj ešte názory typu ­- si tučná, lebo na to máš!

Niektoré pseudo rady budú niektorí ľudia neskôr ľutovať a opäť sa prejde na inú politiku, ako sa to už dialo v minulosti nespočetne krát. Mimochodom, aj Saudská Arábia pôvodne zamýšľala wahabismuz, ako rozumnú formu náboženstva, ktoré zjednotí jej vyznávačov a v krajine zavládne trvalý mier, pretože každý bude mat vštepený ten istý kódex. Dnes to Saudi ľutujú, pretože práve táto extrémna vetva poslúžila, ako materiál pre vznik extremistických odnoži islamu.
Odpovědět5  1
SatanS (211) | 6.9.202420:17
Chce se mi zvracet...
Odpovědět1  1
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.