Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
Diskuze k článku: Základní deska Abit ST6-RAID
8.6.2001, Petr Klabazňa, článek
V očekávání příchodu nových Pentium III procesorů již výrobci základních desek uvádějí nové modely s podporou FC-PGA2, jak je nový "formát" Pentium III procesorů označován. Pentia III s kódovým jménem Tualatin mají stejnou Socket 370 patici jako stávající Celerony a Pentium III procesory, vyžadují ale podporu ze strany základní desky.
Jirka H | 19.5.20030:05

Nevíte někdo, jak jsou zapojeny piny pro další dva USB porty? Manuál o tom mlčí a SuperCase7C574-160, které má vyvedeny dva USB porty na čelním panelu je má zapojeny po jednotlivých drátech. Nechce se mi to zapojovat metodou pokusů a omylů. Manuál o zapojení taktně mlčí, nebo jsem slepej. Díky za odpověď.

Odpovědět0  0
LopataX | 2.11.20018:55

Mam tuhle desku a nemuzu si nic jineho nez stezovat. Nejvetsi (a vlastne taky jedine) jsou problemy s prerusenim. V momente kdy chcete pouzivat integrovanou zvukovou kartu - mate smulu - win2000 se mi pokusily vnutit preruseni 11 pro 6 zarizeni a s prehledem mi tvrdily ze je to v poradku - v momente kdy jsem dal zvukove karte v Biosu Disabled zustala na preruseni 11 vyset pouze graficka karta a tbylych 5 zarizeni se presunulo na preruseni 7. Neuveritelne veci. Navic nejake aktualni ovladace primo na tuto desku nesezenete - na http://www.abit.nl (pro eevropu) ani na http://www.abit-usa.com tahle deska neni uvedena - a s prominutim firma LEVI se mi ani nepokusila odpovedet (na 4 e-maily) takze nebyt jednoho silence programatora asi byc hnad tim dumal do ted - pokud mate nekdo obdobny problem - ozvete se zkusim poradit. Jinak tuhle desku VRELE NEDOPORUCUJI

Odpovědět0  0
gremlin | 12.12.200121:19

Hele bobe,cetl jsi nekdy neco o ACPI,systemovem pridelovani prostredku a v dusledku o praci s temito HW prostredky??? Vsadim se,ze ne...tak pro priste,nez zacnes neco vrele nedoporucovat Ti doporucuji,aby jsi to udelal! Caoooo,Gremla.

Odpovědět0  0
Igor F. | 27.10.200112:23

Mám túto dosku bez raidu a jej chod je bezproblémový. Raid som nechcel nie kôli šporovlivosti, ale uprednostňujem SCSI. Je velmi stabilná a kompatibilná. Nerobí problémy s progamami. To je dôležitejšie ako výkon, ktorý je tiež výborný. Na rozdiel od predchodcu SA6 má len tri DIMM sloty. AC 97 sa dá vypnúť a dať "normálnu" zvukovku. V BIOSe sa dá nastaviť všelico, prerušenia pre sloty, násobič (Intel ho ignoruje), pomery zberníc, frekvencie, až po zapnutie klávesnicou či myšou a suspend to RAM. Zariadenia si pamätá a keď niektoré odstránite, čaká na ne chvíľu po reštarte.

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.