Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EA a videa z nových Star Wars, Mass Effect, Mirror's Edge a dalších

17.6.2015, Jan Vítek, aktualita
EA a videa z nových Star Wars, Mass Effect, Mirror's Edge a dalších
Dnes se také podíváme na to, co si pro nás chystají Electronic Arts za nové herní pecky. Máme tu videa z her jako Star Wars: Battlefront, Mass Effect Andromeda, Mirror's Edge Catalyst, Need 4 Speed či Unravel, takže rozhodně bude na co koukat.
Studio Electronic Arts tedy ukázalo několik nových videí a převážně tedy oficiálních trailerů na chystané hry, přičemž pokud máte hodinku a půl čas, můžete se podívat na celou prezentaci, kde jsou další informace o zmíněných titulech a navíc o dalších sportovních hrách, což doplnil i rozhovor s Pelém.





Star Wars: Battlefront je hlavním titulem EA pro tento rok. Využívá firemní engine Frostbite a samotná hra bude především o zapojení se do bitev ve světě Star Wars. Hned první video ukazuje záběry přímo ze hry renderované na konzoli Sony PS4, konkrétně z ledové planety Hoth. Hráči se také mohou těšit na to, že se podívají do AT-AT a zalétají si v TIE fighterech. Samozřejmostí je světelný meč. Finální verze hry bude určena pro jednoho hráče, multiplayer s velkými bitvami pro až 40 hráčů nebo menšími pro 8. Na trh přijde 17. listopadu.



Trailer ze hry Mass Effect Andromeda už neukazuje záběry přímo ze hry, ale zato si při něm můžeme při objevování nové galaxie poslechnout Johnnyho Cashe.


Mirror's Edge Catalyst slibuje větší volnost pro vysoce urbanizovaného zkoumání světa, v němž žije hlavní postava, Faith. Podívat se zde můžeme i na řadu záběrů z hry, která vyjde příští rok, a to 23. února.


Need for Speed se vrací ke svým kořenům a slibuje hned pět možných stylů hraní, které jsou označeny jako Speed, Style, Build, Crew a Outlaw. Může nám jít tedy především o rychlost, styl, partu, pak můžeme hrát psance a co se týče stylu Build, pod ním je těžké si něco představit. Styly budeme moci míchat, ale až od 3. listopadu, kdy hra přijde na trh.


Nakonec tu máme Unravel sledující dobrodružství postavy vytvořené z klubka vlny. Ta, jak se pohybuje, tak se zároveň postupně rozmotává a táhne za sebou vlákno, které může různými způsoby využít. To ostatně odhalí samotný trailer.


Zdroj: Hexus.net