Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Fallout 4 vydělal přes třičtvrtě miliardy dolarů, čeká jej 1. patch

20.11.2015, Jan Vítek, aktualita
Fallout 4 vydělal přes třičtvrtě miliardy dolarů, čeká jej 1. patch
Jedna z nejvíce očekávaných her tohoto roku, Fallout 4 od známé Bethesdy, se prodává velice dobře. Už na konci minulého týdne se prodalo celkem 12 milionů kopií po celém světě. Nyní jej čeká první patch.
Fallout 4 od Bethesdy je už nyní prodejním hitem, neboť před pěti dny byl počet prodaných kopií na úrovni 12 milionů, což dělá nějakých 750 milionů dolarů. Je tedy zřejmé, že nyní to bude už mnohem více, takže Bethesda může být zatím navýsost spokojena.





Nyní se už pomalu můžeme těšit na první patch, který dle plánů dorazí příští týden. To oznámila Bethesda na svém blogu společně s tím, jak jsou její zástupci nadšeni zájmem a podporou fanoušků a Fallout 4 byl označen jako nejlepší hra v historii studia a jedna z nejlepších v celé herní historii.

Bethesda také mluví o tom, že vzhledem na rozsáhlost a komplikovanost Falloutu 4 může být hrda na relativní bezproblémovost. Vyzvihla tak především práci testerů, kterých bylo asi sto, ale v takovém počtu se samozřejmě nemohou rovnat milionům hráčů, kteří nový Fallout otestovali ještě důkladněji. Ti tak poskytli potřebnou zpětnou vazbu a nyní Bethesda pracuje na to, aby přišla s potřebnými opravami.

Někdy v příštím týdnu bude tedy zveřejněn první patch, který se nejdříve objeví v betaverzi na Steamu pro PC. Po něm bude následovat konečná verze patche pro PC a následně začnou být aktualizovány konzolové verze. Poté Bethesda plánuje sérii menších updatů.

Zdroj: Hexus.net