Jakou vlastníte tiskárnu?
Jakou vlastníte tiskárnu?
- Jehličkovou tiskárnu
- Inkoustovou tiskárnu
- Laserovou černobílou
- Laserovou barevnou
- LED tiskárnu
- Kombinaci více typů
Hmm, v téhle anketě asi bude jasné, který typ bude hrát první housle. Mám dvě inkoustovky, jen jedna z nich v aktivním provozu.
Mám černobílou laserovou :)
A jednu all in one inkoustovku ale zaschly ji hlavy takže je jen jako skener :-D
A jednu all in one inkoustovku ale zaschly ji hlavy takže je jen jako skener :-D
Já používám tužku nebo propisku a když chci barevně, tak pastelky. :D
Teď vážně:
Aktivní mam jednu inkoustovou multifunkční Canon MP500 a v krabici leží starší inkoustovka Canon BJC-250.
Teď vážně:
Aktivní mam jednu inkoustovou multifunkční Canon MP500 a v krabici leží starší inkoustovka Canon BJC-250.
Vlastnim barevnou inkoustovku HP 3325, ale uz 3 roky nemam cartridge a vuuubec mi to nevadi, pac v praci mam barevnej laser od HP (typ si nevzpomenu) :inlove
Jinak u dedy mam multifunkcni inkoust HP F2280.
Jinak u dedy mam multifunkcni inkoust HP F2280.
v supliku pod posteli mi lezi Canon BJC-250 a ted aktivne pouzivam HP DJ 6940 pichlou na siti doma
ale vzhledem k tomu ze sem vetsinu casu na koleji tak pouzivam tu velkou multifunkcni bednu o velikosti popelnice co stoji na fakulte:D
ale vzhledem k tomu ze sem vetsinu casu na koleji tak pouzivam tu velkou multifunkcni bednu o velikosti popelnice co stoji na fakulte:D
multifunční laserovou černobílou
HP LaserJet 1005 MFP
pak ještě barevnou inkoustovku hp 656c, která se používá minimálně
HP LaserJet 1005 MFP
pak ještě barevnou inkoustovku hp 656c, která se používá minimálně
Barevna old-school multifunkce HP PSC500 :cool:, jenom je v ni smichana barevna cartrige, takze tiskne jenom CB :D
doma nejaky starsi inkoust od HP, tusim ze deskjet 5440, v kancelari cernobila minolta 1350w (laser) a HP5150 (inkoust) kdyz jsou treba barvicky.
Doma se mi práší na HP 940c. Klasická inkoustovka. Doma netisknu. :D A v práci máme nějaký černobílý Laser od HP a taky barevný LED od OKI.
Vlastnim nejaky Lexmark, taky inkoustovy. Typ nevim, lezi ve skrini. Opravdu tuhle tiskarnu jenom vlastnim, dostal jsem ji v nejake akci z PC, ale bez inkoustovych patron, takze ji nepouzivam.
Vlastním a vždy em vlastnil jen inkoustové tiskárny. Nyní mám Canon pixma MP610 ,předtím jsem měl Canon Pixma ip1800
Inkoustovku od HP 940c, slouží zatím dobře, i když mi neustále tiskne křivě, stačí malé drcnutí a náplně se šoupnou.
Inkoustovku barevnou - již dost starou, ale stále plně funkční. HP710.
Kromě ní mám doma ještě černou laserovku, ale strčenou ve skříni a nepoužívám ji - to je nějakej Xerox.
Lepší věci si dělám v práci na barevným laseru, takže mě nějak nic nenutí si pořídit novou. Místo multifunkce jsem si pořídil kvalitní scaner.:confused:
Kromě ní mám doma ještě černou laserovku, ale strčenou ve skříni a nepoužívám ji - to je nějakej Xerox.
Lepší věci si dělám v práci na barevným laseru, takže mě nějak nic nenutí si pořídit novou. Místo multifunkce jsem si pořídil kvalitní scaner.:confused:
no tak asi som jediny...ja nemam doma ziadnu. a ani mi nechyba. ked potrebujem sem-tam nieco vytlacit posluzi jedna z mnohych v praci.
Jak mám hlasovat, když nevlastním žádnou tiskárnu?
Nebo je to anketa o tom, jakou tiskárnu využívám nejčastěji?
Nebo je to anketa o tom, jakou tiskárnu využívám nejčastěji?
Přesně .. nějak tam chybí možnost Nevlastním žádnou a třeba Tisknu jinde (práce, tisková centra,...) :-)
Doma máme laserovou barevnou od konici minolty a brácha si ted kupoval do prace laserovou cernobilou od brotheru
Používám tužku a tiskárna mi nechybí. Dokud jsem tiskl protokoly do školy tak to byly barevné inkoustovky a celkem dost shity. Zřídka něco tisknu pro vlastní potřebu v práci
Doma HP Deskjet 980CXI.
V praci napr.
- HP Bussiness Jet 1000, 1100.
- HP Deskjet 940C, 960C.
- HP Laserjet 1100, 2420, 2550.
- Xerox P8EX, Xerox Phaser 3122, 3130.
- OKI C5600, C5700, C5850,
- Minolta Bizhub 160, 162,
- Canon Pixma IP2000,
- Epson Stylus 1520, Epson LX-300,
plus este nejaku A3-ojkovu EPSONku a multifunkcnu Brother.
V praci napr.
- HP Bussiness Jet 1000, 1100.
- HP Deskjet 940C, 960C.
- HP Laserjet 1100, 2420, 2550.
- Xerox P8EX, Xerox Phaser 3122, 3130.
- OKI C5600, C5700, C5850,
- Minolta Bizhub 160, 162,
- Canon Pixma IP2000,
- Epson Stylus 1520, Epson LX-300,
plus este nejaku A3-ojkovu EPSONku a multifunkcnu Brother.
Jak může někdo udělat tak hloupou anketu a neuvažovat nad tím, že spousta lidí nemá tiskárnu žádnou?
Je to takový problém se prostě té ankety nezúčastnit? Nemám tiskárnu = není tohle akneta pro mě, počkám si na jinou. Jestli výsledek ankety má vyjádřit zastoupení typů tiskáren u uživatelů, tak odpověď že někdo tiskárnu nemá, je pro vyhodnocení ankety naprosto zbytečná.
Mno doma jsem do nedavna vlastnil jednu inkoustovku od epsona, ale za posledni 3 roky jsem vytiskl asi 4 stranky, mel jsem vecne zaschle barvy, tak sla z domu - pac proc bych si ji drzel kdyz v praci mam 1x inkoustovku HP1280, jeden cernobilej laser hp1320 no a konecne kouzelnej plotter HP DJ 500PS. Opravdu doma nemam potrebu tisknout :)
Canon IP3000 (odešla hlava, netiskne barevně z důvodu delší nečinnosti), Před Vánoci zakoupená Canon MP610. Pořád dle mě to nejlepší co jsem mohl koupit. Levný provoz, potisk kotoučů, 5 barev, velmi dostatečný scanner. Vše co potřebuji.
Home: HP LaserJet 6P + Canon iP4500 (model iP6700D který jsem chtěl se tu bohužel nesmí prodávat)
Office: Tektronix (Xerox) Phaser 560 ColorLaser
No Comment.
Office: Tektronix (Xerox) Phaser 560 ColorLaser
No Comment.