Používáte na svém desktop PC SSD disk?
- Ano
- Ne, ale uvažuji o něm
- Ne, pro mě nemá smysl
- Nevím, co je SSD
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
NA deskotopu ne ale dneska jsem si hodil do lenova t60 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] do pevného jsem si dal[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] :-)
[quote=dzandra;336635]NA deskotopu ne ale dneska jsem si hodil do lenova t60 [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]...[/quote]
A jak to je poznat?
V práci uvažujeme o něčem podobném.
A jak to je poznat?
V práci uvažujeme o něčem podobném.
[quote=mstejska;337081]A jak to je poznat?[/quote]
Na vydrzi baterek je to znat a pri nabihani systemu taky, rychlost spousteni treba vic programu naraz se taky zvysila. Menil jsem 1.8" ide 4200rpm za 1.8" ide zif ssd (photofast - pro me uplne neznama znacka) a vzhledem k tomu, ze je to singlecore umpc tak jsem byl dost potesen (moc hdd do zifu a 5mm tloustkou neni)
Na vydrzi baterek je to znat a pri nabihani systemu taky, rychlost spousteni treba vic programu naraz se taky zvysila. Menil jsem 1.8" ide 4200rpm za 1.8" ide zif ssd (photofast - pro me uplne neznama znacka) a vzhledem k tomu, ze je to singlecore umpc tak jsem byl dost potesen (moc hdd do zifu a 5mm tloustkou neni)
[quote=mstejska;337081]A jak to je poznat?
V práci uvažujeme o něčem podobném.[/quote]
NO hlavně ten notebook není vůbec slyšet. Nájez systému a spouštění aplikací jedna báseň. Narozdíl od sata hdd snad vůbec neindexuje nebo to není ani poznat. Navíc pokud se vrtám v recku a sem tam někde lozím, nemám zrovna obavu o poškození hdd. Každopádně můžu jen doporučit. A jak psal richmond bere 0,4w
V práci uvažujeme o něčem podobném.[/quote]
NO hlavně ten notebook není vůbec slyšet. Nájez systému a spouštění aplikací jedna báseň. Narozdíl od sata hdd snad vůbec neindexuje nebo to není ani poznat. Navíc pokud se vrtám v recku a sem tam někde lozím, nemám zrovna obavu o poškození hdd. Každopádně můžu jen doporučit. A jak psal richmond bere 0,4w
Já se řadím do kategorie která tu není: Pokud by byl levnější(třeba 80Gb za 1000Kč) tak by jsem jich měl v PC třeba 5, ale při dnešní ceně je to pro mě nemyslitelné, možná tak vlastnit jeden na fotky či videa, ale to je maximum.