Jakou verzi operačního systému máte na svém PC?
- 32 bitovou
- 64 bitovou
- Netuším
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
PC1=> Windows XP Profik 32bit
PC2=> Windows Vista 32bit
Zatím není důvod používat 64bit OS, možná až někdy budu upgradovat RAM...
PC2=> Windows Vista 32bit
Zatím není důvod používat 64bit OS, možná až někdy budu upgradovat RAM...
okrem toho ze mozem v 64bit verzii os pouzivat viac ram, mozte mi popisat dalsie vyhody? mam 64bit visty, ale zatial som okrem ram nenasiel ziadne ine prednosti. v rychlosti 64bit aplikacii som nespozoroval rychlostny narast (len vynimocne par %) v porovnani s 32bit, ma to vobec vplyv? dik.
- Doma: WinXP 32bit, výhledově Win7 64bit
- Pracovní notebook: WinXP 32bit, mnou používané vývojové sw zatím nepodporují 64bit ani Win7, něco jede "už i" ve Vistách
- Pracovní workstation: Win7 64bit
- Pracovní notebook: WinXP 32bit, mnou používané vývojové sw zatím nepodporují 64bit ani Win7, něco jede "už i" ve Vistách
- Pracovní workstation: Win7 64bit
Vista 64-bit,
XP 32-bit, pretoze debilna Konica-Minolta nie je schopna napisat 64-bit ovladac k PagePro 1350W
XP 32-bit, pretoze debilna Konica-Minolta nie je schopna napisat 64-bit ovladac k PagePro 1350W
[quote=yxus;349557]okrem toho ze mozem v 64bit verzii os pouzivat viac ram, mozte mi popisat dalsie vyhody? mam 64bit visty, ale zatial som okrem ram nenasiel ziadne ine prednosti. v rychlosti 64bit aplikacii som nespozoroval rychlostny narast (len vynimocne par %) v porovnani s 32bit, ma to vobec vplyv? dik.[/quote]
Vo vseobecnosti su 64 bitove aplikacie o dakych 10% rychlejsie ako 32 bitove. Myslim ze to je zaujimavy narast vykonu. Nevyhoda je v tom, ze 64 bitove aplikacie potrebuju viacej ramky ako 32 bitove.
Vo vseobecnosti su 64 bitove aplikacie o dakych 10% rychlejsie ako 32 bitove. Myslim ze to je zaujimavy narast vykonu. Nevyhoda je v tom, ze 64 bitove aplikacie potrebuju viacej ramky ako 32 bitove.
W7PRO 32 i 64 bit, mnohe tiskarny mi nefunguji na 64bit verzi a HP nevi co stim, proto obě verze.:confused:
Slackware 12.0 32 bit, Windows Vista Business 32 bit. Na firemním notebooku a firemním počítači Windows XP 32 bit.
[quote=ropak2;350182]W7PRO 32 i 64 bit, mnohe tiskarny mi nefunguji na 64bit verzi a HP nevi co stim, proto obě verze.:confused:[/quote]
To je divné :notsure. Já používám jak jsem již psal W7 64b a ovladače od HP běhají v pohodě na HP PSC 2355 all-in-one:thumb. http://welcome.hp.com/country/cz/cs/support.html
To je divné :notsure. Já používám jak jsem již psal W7 64b a ovladače od HP běhají v pohodě na HP PSC 2355 all-in-one:thumb. http://welcome.hp.com/country/cz/cs/support.html