Koho jste volili?
- ČSSD
- ODS
- TOP09
- KSČM
- Jinou stranu
- Nebyl(a) jsem u voleb
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Já volil pravici, ale je škoda, že tam není víc stran. Minimálně Věci Veřejné by si to po tom úspěchu zasloužili a ČPS asi jako IT strana taky, ikdyž osobně si myslím, že moc šancí nemají.
Jinak je škoda, že se tam nedostal Zeman. Aspoň to jedno křeslo mohl dostat. Bez něj to nebude taková sranda :))) ... Pak bysme měli další perličky jako "Vyneste ten hnůj." a pak "Omlouvám se hnoji." :D
Jinak je škoda, že se tam nedostal Zeman. Aspoň to jedno křeslo mohl dostat. Bez něj to nebude taková sranda :))) ... Pak bysme měli další perličky jako "Vyneste ten hnůj." a pak "Omlouvám se hnoji." :D
[quote=Smeli;378736]Jinou stranu
Českou pirátskou stranu
A je hanba že jako IT magazín tam tu možnost nemáme :([/quote]
Možná by bylo dobré přečíst si jejich program, tedy tu tupé torzo, co mají na webu. To není dobré ani jako recese (navíc volby jsou pro recesi příliš vážná věc).
Českou pirátskou stranu
A je hanba že jako IT magazín tam tu možnost nemáme :([/quote]
Možná by bylo dobré přečíst si jejich program, tedy tu tupé torzo, co mají na webu. To není dobré ani jako recese (navíc volby jsou pro recesi příliš vážná věc).
Mno snad jsem stihnul vsechny 3 verze prispevku tak jsem to taky zkratil... Tak vis jak - planovani 10letky kluci nezvladli ;), ale rozhodne k IT nejbliz + zadny prasata co maji ve slovniku neplatte 30,- Kc za doktora, u nas pivo za 9.50,- (140 sudu braniku vychmeleno za den!!! + vyborna klobaska za 10,-), nikdo z nich se politikou nezivi coz je pro zacatek dobry... Akorat to melo malinkatej hacek - letos to proste bylo namireny nekam jinam ;)