Vlastníte HTPC?
- Ano, vlastní stavba
- Ano, hotový produkt
- Ne, ale uvažuji o něm
- Ne, o HTPC nemám zájem
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
Ne, nevlastním ani televizi a audio soustavu, tak by ho nebylo k čemu připojit. V obýváku mám místo televize akvárium :D
Pokud je tim mysleno PC pripojene k televizi, tak ano. I kdyz je to nejvykonnejsi PC v dome :rolleyes:
- Ne, o HTPC nemám zájem
Zatím nemám doma takovou techniku ani potřeby, aby se mi to vyplatilo. V budoucnu se tomu rozhodně bránit nebudu, v takovém případě to bude vlastní stavba.
Ano, vlastní stavba. A to do slušivé skříně pro fullATX s pozicemi pro čtyři disky. Upgrady možné do sytosti a také pravidelně prováděné. Ideální stav.
Ne a ani i neuvažuji. Na film se podívám jednou za půl roku a když si pustím TV, tak leda, když jsem v posteli a to se k ní otočím zády ... jen pro usnutí, aby nebylo "na hlavu lezoucí ticho" :D Takže cokoliv, co se týká filmového průmyslu jde zcela mimo mě :D
Ne, ale uvažuji o něm.
Zatím mám k TV připojené PC, které je v obýváku. Je to ale nemotorné, nehledě na to, že k němu nemám DO, takže ovládám telefonem přes BT.:D
V ložnici mám settop box, který umí přehrávat přes USB filmy, takže k němu mám připojený ext.HDD.
Zatím mám k TV připojené PC, které je v obýváku. Je to ale nemotorné, nehledě na to, že k němu nemám DO, takže ovládám telefonem přes BT.:D
V ložnici mám settop box, který umí přehrávat přes USB filmy, takže k němu mám připojený ext.HDD.
- Ano, vlastní stavba
Je to uz rok a pul muj oblibeny pozirac volneho casu, kdyz ho travim doma :c)
Mimochodem je ve skrini Chieftec HM-03B, takze nam ostudu v obyvaku fakt nedela - DOPORUCUJU.
Ano, urobil jsem si sám (konfiguraci mám v podpisu, akorát jsem ještě neupdatoval že je tam teď Samsung 2TB protože ten 500 GB mi byl na fullhd filmy už nějak malej - resp. mezitím tam byl ještě 1 TB a ten byl nakonec taky malej :D - no, asi bych měl víc mazat). Zvuk digitálně do receiveru a k tomu repro za 25 kilokorun.
A využit je docela hodně - na televizi v podstatě moc nekoukáme, převážně si tam pouštíme filmy (většinou už v HD) ... a i když dávají v televizi něco zajímavějšího, tak se na to celkem často koukáme místo toho z disku, což má spoustu výhod - lepší obraz oproti "vyblitýmu" TV signálu, raději v angličtině a s titulkama než s často všelijakým českým dabingem (zvlášť když je v TV kvůli dabingu ztišená hudba nebo efekty), absence reklam, 5.1 zvuk.
A využit je docela hodně - na televizi v podstatě moc nekoukáme, převážně si tam pouštíme filmy (většinou už v HD) ... a i když dávají v televizi něco zajímavějšího, tak se na to celkem často koukáme místo toho z disku, což má spoustu výhod - lepší obraz oproti "vyblitýmu" TV signálu, raději v angličtině a s titulkama než s často všelijakým českým dabingem (zvlášť když je v TV kvůli dabingu ztišená hudba nebo efekty), absence reklam, 5.1 zvuk.