Byl u vás Ježíšek štědrý?
- Ano, a dokonce i překvapil
- Ano, přinesl mi vše, co jsem si přál(a)
- Ne, zklamal mě
- Ne, nic jsem si nepřál
Poznámka: Pro hlasování je anketa k dispozici na homepage magazínu Svět hardware v pravém sloupci.
[quote=kevin00;425225]
Taky tak. To co jsem chtěl, jsem si koupil sám. :turtle
- Ne, nic jsem si nepřál
Taky tak. To co jsem chtěl, jsem si koupil sám. :turtle
Ne, nic jsem si nepřál a taky jsem dostal jenom ponožky a spodní prádlo a nějaký další blbosti. Akorát holicí strojek je OK :D
Ne, nic jsem si nepřál
čo potrebujem si kupim sam (najmä čo sa týka IT)
ale aj tak v niečom prekvapil ako každy rok :D
čo potrebujem si kupim sam (najmä čo sa týka IT)
ale aj tak v niečom prekvapil ako každy rok :D
Byl štědrý, ale na pokračování
V létě nová televize, je hóóódně velká (to jsem ovšem Ježíškovi pomáhal, neb on není přes tu techniku :D ) a na Štědrý večer mi na stole přistál Masaryk na obdelníkovém papíře (pro neznalé, je to taková velice příjemná bankovka, která se jen tak všedně nevidí :D - pokud nepracujete v bance)
Já měl spíše ale radost z toho napětí mého syna, když rozbaloval dárky a jeho radost z dárků.
V létě nová televize, je hóóódně velká (to jsem ovšem Ježíškovi pomáhal, neb on není přes tu techniku :D ) a na Štědrý večer mi na stole přistál Masaryk na obdelníkovém papíře (pro neznalé, je to taková velice příjemná bankovka, která se jen tak všedně nevidí :D - pokud nepracujete v bance)
Já měl spíše ale radost z toho napětí mého syna, když rozbaloval dárky a jeho radost z dárků.
Tak dneska ještě Ježíšek donesl Blu-ray přehrávač. Nějak asi zapoměl podplatit poštu (on je prostě poctivej, kluk jeden ušatej :) ), tak holt až dnes. Jinak i s tímto jsem mu musel také pomáhat, on je holt přes ty zvířátka, ptáčky a tak podobně., technika ho prostě, ježíška, ještě nedostala :D A tak to je letos už všechno. .... ať žije nový rok a další vánoce :D