Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Hitman: podívejte se na 360° video ve 4K

10.3.2016, Jan Vítek, aktualita
Hitman: podívejte se na 360° video ve 4K
Square Enix zítra vypustí do světa jednu z mála očekávaných her pro letošní rok, které budou podporovat DirectX 12. Nyní se můžeme na YouTube podívat na 360stupňové video, a to v rozlišení až 4K (nebo také 1080p/60Hz).
Square Enix tak vypustil nový trailer pro svou nejnovější hru, která představuje tzv. reboot celé série a vrací se na začátek, což je v této době tak moc populární. Video je přitom 360stupňové, což znamená, že se v něm můžeme pomocí myši volně rozhlížet a užít si je v rozlišení až 4K. Ovšem i když se spokojíte s Full HD, budete potřebovat rychlé internetové připojení. Jinými slovy pár megabitů za sekundu na to stačit nebude.


Můžete se tak na tuto předělávku původního Hitmana namlsat a lépe se rozhodnout, zda nakonec nevyužijete možnost online distributorů, kteří nabízí možnost jejího okamžitého stažení, abyste si ji mohli zítra navečer ihned spustit, až přijdete z práce/školy. Ve videu můžete vidět dobře známé prostředí plné dobře oblečených lidí, mezi nimiž budete hledat svůj cíl. Konkrétně jde o pařížskou módní přehlídku, která je tématem pro první epizodu Agenta 47. Ten se také evidentně této přehlídky zúčastní ne jen jako vrah v utajení, ale také jako jeden z modelů.






A jak už bylo oznámeno, samotná hra se nebude pouze skládat z epizod, ale bude také po epizodách vypouštěna na trh. Čili zítra bude vypuštěna první várka misí z prostředí Paříže, v dubnu přijde na řadu další italská část, v květnu se podíváme do Maroka a někdy v létě pak tři další epizody z Thajska, Spojených států a nakonec z Japonska. Pokud si rovnou pořídíte celou hru, zaplatíte 60 USD, jinak budete platit 15 USD za první díl a 10 USD za každý další, čímž byste v důsledku zaplatili o 5 dolarů více.

Vedle normálních herních epizod bude zahrnut také jistý "živý element". Jde třeba o jisté online mise, v nichž se vyskytnou cíle, které budeme moci odrovnat během časového limitu a poté už ne. Jde o tzv. Elusive Targets, z nichž každý bude mít svůj vlastní příběh popsaný ve videu, aby se hráč mohl vžít do své role. Ten bude také muset svůj cíl vystopovat dle indicií z videa a různých fotografií. Bude tak třeba cíl nejdříve najít, pak jej sledovat a přijít s plánem, a to vše v rámci limitu v reálném čase. Nelze si tedy takovou misi pauznout a vrátit se k ní třeba za týden. Ukládání hry nebude v takovém případě ani fungovat, čili pokud cíl unikne nebo zemřete, smůla. Za plnění těchto misí budete získávat různé herní bonusy jako různé prima obleky.

Zcela nový je režim Escalation. Mise tedy bude stupňovat své podmínky pro úspěšné splnění. Například budete mít nejdříve za úkol někoho zabít nožem, pak přibyde nutnost se předtím převléci za kuchaře a napotřetí budete muset poté ještě vymazat záznam z kamer. Nakonec je tu Contracts Mode. Jde zároveň o hraní a tvorbu hry. Sami si tak v dané lokaci označíte cíl a určíte, jak je třeba jej odstranit, čímž vytvoříte vlastní misi pro další hráče.

Zdroj: Square Enix