Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Watch Dogs 2 odhaleni, přijdou v listopadu

9.6.2016, Jan Vítek, aktualita
Watch Dogs 2 odhaleni, přijdou v listopadu
Ubisoft oficiálně ohlásil chystané pokračování hry Watch Dogs, v němž se vžijeme do role "vynikajícího hackera" Marcuse Hollowaye. Ten bude jako klasický hodňák bojovat proti rozmáhající se korupci v jeho domovském San Francisku.
Původní Watch Dogs z roku 2014 jsou klasifikováni jako akční adventura kombinovaná se střílečkou z třetího pohledu, která je zasazena do otevřeného světa a tehdy šlo hackerovi o to, aby pomstil smrt své neteře. Nyní mu půjde o ošklivé korupčníky, kteří působí na západě Spojených států v San Francisku, zatímco v prvním díle to byla fiktivní variace na Chicago. Pokud jste měli rádi první díl, tak se můžete těšit na letošní 15. listopad, kdy vyjde druhý pro PlayStation 4, Xbox One a Windows PC, takže už ne pro Xbox 360.


Marcus Holloway se zde spojí s již známou hackerskou skupinou Dedsec, aby přemohl "invazivní operační systém, se kterým přišly zločinecké mozky, aby masově monitorovaly a ovládaly občany". Zlí jazykové by mohli tvrdit, že takových systémů tu už pár bylo.


Ubisoft slibuje barevný a dynamický otevřený svět umístěný v oblasti San Francisco Bay, kde budeme pronikat do různých online zařízení s využitím svého notebooku. Hra má přitom nabídnout široký výběr hracích stylů, a to jako obvykle od skryté akce hodné ninjy až po notoricky známý rambo styl. Pro samotné hackování budeme moci využít také dálkově řiditelné modely aut, létající drony a pro svou obranu také zbraně vytvořené 3D tiskem. Tvůrci také mluví o vylepšeném ovládání vozidel s lepší mechanikou a také možnosti z nich střílet.






Kampaň pro jednoho hráče bude doplněna o zbrusu nový multiplayer, který nabídne kooperaci a hru všichni proti všem.

Zdroj: Hexus.net