Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

24.7.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
První fámy o Palm Tungsten T4 - Kanadská společnost VIA Rail Canada nabízí ve svých vlacích Wi-Fi - Palm spolu s představením Tungstenu T2 snižuje ceny modelů Palm m130 a m515 - Připojujeme externí bedny k Smartphone 2002
První fámy o Palm Tungsten T4

S Tungsteny se nám v posledních dnech roztrhl příslovečný pytel, sotva se nedávno objevily první fotografie Tungstenu T3 a včera se představil Tungsten T2, už se na jednom diskuzním fóru nějaký čínský uživatel Hodgen dušuje, že má informace o plánovaném Tungstenu T4. Měli bychom se prý dočkat Palm OS 6, procesoru Intel PXA263 běžícího na 400 MHz, 64 MB paměti Intel StrataFlash a integrovaného grafického čipu ATI Imageon 3200.

Kanadská společnost VIA Rail Canada nabízí ve svých vlacích Wi-Fi

VIA Rail Canada po čtyřměsíčním testování nabízí ve vybraných vagónech vlaků na trati Montreal-Toronto vysokorychlostní internet v podobě Wi-Fi. Další spojení je realizováno přes satelit, takže v určitých úsecích trati (tunely) občas zákonitě dochází k výpadkům spojení. Doufáme, že se České Dráhy také nechají inspirovat.

Palm spolu s představením Tungstenu T2 snižuje ceny modelů Palm m130 a m515

S ohledem na včerejší vydání přístroje Palm Tungsten T2 za 399 USD rozhodlo marketingové oddělení společnosti Palm o snížení cen některých dalších Palm OS handheldů v nabídce. Palm m130 je od nynějška k dostání za 179 USD, namísto dosavadních 199 USD a Palm m515 pořídíte za 249 USD oproti bývalým 299 USD.

Připojujeme externí bedny k Smartphone 2002

Svůj přístroj HTC Tanager pracující pod Smartphone 2002 zkombinoval uživatel jménem Simon Desser s externími bednami do podoby jakéhosi mini-jukeboxu nazvaného "Travel Sound System".