Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

29.8.2003, Pavel Bureš, článek
Krátce ze světa PDA
T-Mobile představí na IFA Berlín komunikátor T-Mobile MDA II a následně jej uvede i v ČR - Oprava pro Aximy už jen na CD - SnapperMail již ve verzi 1.8 - SanDisk Ultra II, nová řada paměťových karet typu CF a SD
T-Mobile představí na IFA Berlín komunikátor T-Mobile MDA II a následně jej uvede i v ČR

T-Mobile Germany ohlásil, že na dnešní akci IFA Berlin (obchodní výstava spotřebitelské elektroniky) představí následníka legendárního Pocket PC komunikátoru XDA (T-Mobile MDA atd.) nazvaného prostě T-Mobile MDA II. Skvělé je, že již koncem října bude dostupný pro zákazníky z Německa, Rakouska, Anglie a ČR! Přístroj by měl mít také vestavěný Bluetooth.

Oprava pro Aximy už jen na CD

Sotva několik dní po tom, co Dell uvolnil aktualizaci ROM pro své kapesní počítače Axim, se našli podnikavci, kterým se záplatu podařilo získat bez zaplacení licenčního poplatku. Proto Dell změnil způsob distribuce opravného souboru, takže jej nadále můžete získat již jen na CD, které Vám přijde poštou.

SnapperMail již ve verzi 1.8

Firma Snapperfish oznámila uvedení verze 1.8 svého e-mailového klienta SnapperMail pro Palm OS. Nová verze zahrnuje podporu více účtů v oddělených složkách, vylepšení se dočkala práce s HTML, vykreslování zpráv se zrychlilo. Oproti předchozí verzi byly opraveny známé chyby.

SanDisk Ultra II - nová řada paměťových karet typu CF a SD

SanDisk Corporation představuje nové paměťové karty typu CompactFlash a SecureDigital z řady výrobků SanDisk Ultra II. Každá z karet zvládá minimální rychlost 9 MB/s při zápisu a 10 MB/s při čtení.

Zpočátku budou karty SanDisk Ultra II CF dostupné v kapacitách 256 MB, 512 MB (obě se již distribuují) a 1 GB (objeví se během 30 dnů). SanDisk Ultra II SD karty budou nabízeny v kapacitách 256 MB (říjen) a 512 MB (listopad).

Doporučené ceny jsou pro SanDisk Ultra II CF 105 USD, 210 USD a 430 USD a pro SanDisk Ultra II SD 130 USD a 290 USD.