Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

12.11.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
HP iPAQ Foldable Keyboard již s podporou Windows Mobile 2003 - Sony snižuje ceny highendových handheldů - První fotografie Palm Tungstenu T4? - Další tři eKnihy od Microsoftu zdarma
HP iPAQ Foldable Keyboard již s podporou Windows Mobile 2003

Společnost HP nabízí pro iPAQ Foldable Keyboard nový driver, který tomuto doplňku konečně umožňuje spolupracovat i s přístroji vybavenými OS Windows Mobile 2003, driver je ke stažení zde.

Sony snižuje ceny highendových handheldů

Po nedávné 50 USD redukci u obou UX modelů Sony sráží o dalších 50 USD dolů ceny Sony Clié PEG-NX73V, PEG-NX80V a obou přístrojů série UX. Po těchto úpravách je tedy Sony Clié PEG-UX40 k mání za 499 USD, PEG-UX50 za 599 USD, PEG-NX73V za 399 USD a PEG-NX80V za 499 USD.

První fotografie Palm Tungstenu T4?

Po internetu začíná kolovat fotografie, o které je prohlašováno, že zobrazuje následníka Palm Tungstenu T3. Otázka její pravosti je ale zatím sporná, protože (jak už to tak bývá) někde se tvrdí, že je pravá a jinde v ní naopak vidí čistou Photoshopovou prácičku.

Zda se tedy skutečně jedná o tajně připravovaného nástupce se dozvíme až časem. Tak či tak, klávesnička by si jistě našla svoje příznivce...

Další tři eKnihy od Microsoftu zdarma

Společnost Microsoft stále pokračuje ve své bohulibé promoční akci za zvýšení popularity firemního *.lit formátu, v jejímž rámci se na webu Microsoftu objevily volně ke stažení další tři tituly. Tentokrát si můžete svoji digitální knihovničku obohatit o tato díla: A Walk in the Woods (Bill Bryson), The Company (Robert Littell) a Savage Night (Jim Thompson).